Όροι

Πυλαρινός Κοσμάς
Κλειδαράς Πύργος

_
λίγα λόγια για εμάς

 

Άμεσα με ένα τηλεφώνημα δίπλα σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από το 1960 άμεσα και εχέμυθα.

 

Η επιχείρηση μας "ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ", η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας - στην οδό Ζακύνθου 6, δραστηροποιείται από το 1960 με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του κλειδιού και της ασφάλειας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για πάνω από 20 χρόνια δραστηροποιούμαστε στο χώρο των κλειδαριών αυτοκινήτων και μηχανών αλλά και παντός τύπου κλειδαριών.

Η εμπειρία μας, μας έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εξελισσόμενες εταιρείες στον τομέα του κλειδιού.

Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ανταποκρίνεται σε κάθε αναγκη του πελάτη ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε βλάβη έτσι ώστε οι πελάτες μας να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και service για τις ανάγκες των πελατών μας.

Πραγματοποιούμε αντιγραφή και προγραμματισμό κλειδιού immobilizer νέας γενιάς, χαμένα κλειδιά και άνοιγμα πορτών αυτοκινήτων κάθε μάρκας. Έτσι αν έχετε ξεχάσει ή χάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας & θα σπεύσουμε άμεσα κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ηλεία. 

 

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε εργασία που αφορά την ασφάλεια σας, όπως αντιγραφή ή επισκευή κλειδιών και κλειδιά και κλειδαριές θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε:

  • Αντικλείδια
  • Κατασκευή κλειδιών - κλειδαριών
  • Επισκευή κλειδιών - κλειδαριών
  • Άνοιγμα κάθε είδους κλειδαριάς